• VV Woudsend zoekt nieuwe wedstrijdsecretaris!

29 aug 2021
  • Word jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris? Na jaren trouwe dienst treedt Leo Visser binnenkort af als wedstrijdsecretaris en daarom zijn we druk opzoek naar een opvolger! Het is een belangrijke functie binnen onze club en we zijn al langere tijd opzoek. Dat heeft helaas nog geen opvolger opgeleverd en daarom doen we deze oproep.

Taken wedstrijdsecretaris
    De taken van de wedstrijdsecretaris kunnen we als volgt opsommen:

• Scheidsrechters aanstellen voor de wedstrijden van de JO11 t/m de senioren (er is een lijst van scheidsrechters beschikbaar). Voor het 1e elftal wordt door de KNVB een scheidsrechter aangesteld.

• Op de wedstrijddagen (voornamelijk zaterdag) met de consul het veld keuren. Dit is uiteraard alleen nodig als er twijfel over het doorgaan van de wedstrijden is.

• Sportlink in de gaten houden voor eventuele wijzigingen in het programma. Ook maakt de KNVB wel eens een fout bij de veldindelingen, dit goed in de gaten houden.

• Op de zaterdagen de uitslagen doorgeven in de Voetbalapp. Dit gaat in overleg met de degene die van het jeugdbestuur velddienst heeft.

• In overleg met het jeugdbestuur en de secretaris de aanvangstijd van de wedstrijden bepalen aan het begin van het seizoen.

Interesse of vragen?
    Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leo Visser, via 06-48776175 of leovisser@vvwoudsend.nl