• Spaar mee met de Poiesz Jeugdsponsoractie 2021!

18 feb 2021
  • Dit jaar doen wij weer mee met de Poiesz Jeugdsponsoractie! Wanneer jij nu je boodschappen bij een Poiesz vestiging doet krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een munt. Deze kan je vervolgens inleveren in de koker van v.v. Woudsend bij de Poiesz vestiging in Balk. Kom je niet in Balk? Lever hem dan in bij Evalien de Vries - Tjalsma.

Wat houdt deze actie in?

Wij moedigen onze voetballers, familieleden en vrienden/kennissen aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van v.v. Woudsend bij de Poiesz supermarkt in Balk helpt jij ons enorm!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van v.v. Woudsend, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Onze koker voor de Jeugd Sponsor Munten is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Balk.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Evalien de Vries - Tjalsma. Dit kan via 06-15218800.