• Shirtje ruilen - 130 jaar KNVB

24 nov 2019
  • Zaterdag 23 november heeft Jolanka Vries-Boonstra namens de KNVB een bezoek gebracht aan onze vereniging. Dit ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan van de KNVB. Om het bijzondere jubileum te vieren brengt de KNVB dit seizoen namelijk een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek oranje voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt.

Gisteren hebben wij ook een exemplaar overhandigd gekregen en om de oude traditie van shirtje ruilen te volgen, wil de KNVB graag van elke amateurclub in Nederland ook een shirt ontvangen. Ook wij hebben hieraan meegewerkt en ons shirt krijgt een mooie plaats op de KNVB Campus in Zeist.

Op onderstaande foto zijn Jolanka Vries-Boonstra (KNVB) en Xander van der Vegt (secretaris v.v. Woudsend) te zien na het ruilen van de shirtjes.