• Routebeschrijving

  Vanuit de Richting Sneek:
  Optie 1: Bij aankomst bij rondweg Woudsend neemt u de eerste afslag op de rotonde bij Garage Bote Pietersma. Vervolgens rijdt u Woudsend helemaal door en uit tot u bij de volgende rotonde komt, die neemt u rechtsaf (1/4). Daarna gaat u de eerste weg weer rechts. Aan de linkerzijde ziet u dan de voetbalvelden van vv Woudsend liggen. Aan het einde van de weg is gelegenheid tot parkeren.

  Optie 2
  : Bij aankomst bij rondweg Woudsend neemt u de tweede afslag op de rotonde en gaat u verder de rondweg op richting het aquaduct. Vervolgens rijdt u door totdat u bij de volgende rotonde terecht komt. Bij deze rotonde neemt u de eerste afslag weer richting Woudsend. Na een paar honderd meter neemt u de volgende rotonde driekwart en vervolgens gaat u de eerste weg weer rechts. Aan de linkerzijde ziet u dan de voetbalvelden van vv Woudsend liggen. Aan het einde van de weg is gelegenheid tot parkeren.

  Vanuit de Richting Balk:

  U rijdt richting Woudsend. De rotonde vlak voor Woudsend neemt u driekwart (linksaf). Na een paar honderd meter neemt u de volgende rotonde wederom driekwart. Daarna gaat u de eerste weg weer rechts. Aan de linkerzijde ziet u dan de voetbalvelden van vv Woudsend liggen aan het einde van de weg is gelegenheid tot parkeren.

  U kunt hieronder uw route eenvoudig laten plannen. Vul uw adres in de onderstaande balk en klik "Route" en de route naar ons Sportcomplex wordt automatisch gegenereerd.