• Oud vrijwilliger en clubman Jetze Osinga overleden

  20 jun 2024
 • Afgelopen zaterdag (15 juni) werden we opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Jetze Osinga. Jetze was jarenlang een vast gezicht op en rond onze club. Hij was hét gezicht van het 3e seniorenelftal, dat inmiddels al jaren is opgeheven. Op Jetze konden we als club altijd rekenen en hij kreeg het altijd voor elkaar om op vrijdagavond een selectie rond te krijgen voor de zaterdagmiddag. Ofwel met oudere spelers ofwel met jeugdspelers. BIj Jetze kon je eingelijk geen 'nee' zeggen.

  Toen het 3e elftal werd opgeheven en min of meer vloeiend overging naar de 45+ was hij ook daar nog even de leider. Op een gegeven moment redden zij zichzelf en was hij actief als barvrijwilliger op de vrijdagavonden voor de 35+ en 'zijn' 45+. Dat was een prachtige tijd en kunnen we met veel plezier en humor op terugkijken.

  Het runnen van onze bar paste hem wel. Veel gezelligheid en natuurlijk zelf ook een drankje nuttigen. Na het plotselinge overlijden van erelid en trouwe vrijwilliger Piet Hoekstra nam hij dan ook graag de donderavonddiensten op zich. Het was een geweldige tijd. Enkele jaren geleden stopte Jetze als vrijwilliger, omdat zijn werk dat niet meer altijd toeliet.

  Tijdens zijn werk - in Rotterdam - kwam hij afgelopen zaterdag plotseling om het leven.

  We leven mee met de familie en andere naasten. We wensen hen veel sterkte toe.

   

  Jetze, wy sille dy en dyn gesellichheid misse!

   

  Hoofdbestuur VV Woudsend