• Aanmelden als (spelend) lid

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! Vul onderstaand formulier in en je lidmaatschap wordt zo snel mogelijk voor je in orde gemaakt.

Tip! Vul bij het punt bondssporten 'Veld Algemeen/Zaterdag' in voor veldvoetbal of 'Zaal Algemeen/Zaterdag' voor zaalvoetbal. De overige opties zijn bij ons niet van toepassing. Dit zijn standaard gegenereerde opties waarin wij geen wijzigingen kunnen aanbrengen. Veldvoetballers komen bij ons uit op zaterdag. Zaalvoetballers op dinsdagavond.

Let op! Ben je momenteel spelend lid bij een andere voetbalvereniging en wil je bij ons komen voetballen? Dan is er een overschrijving nodig. Stuur dan een e-mail met je huidige KNVB relatienummer naar info@vvwoudsend.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Xander van der Vegt via eerder genoemd e-mailadres of 06-55716093.

• Vul onderstaande gegevens in
    Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Initialen
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Geboorteplaats
    Nationaliteit
    Bondssporten
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Bic
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!
  • Als voetballer word je aangemeld bij de KNVB. Het ledenbestand van de KNVB kan beschikbaar gesteld worden voor diensten of productinformatie. Het aan anderen verstrekken van lidgegevens is onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) toegestaan. Indien je geen prijs stelt op de ontvangst van diensten of productinformatie dan dien je dit te melden aan de KNVB, Postbus 784, 3700 AT Zeist

Machtiging
    Met je aanmelding verleen je hierbij tot wederopzegging machtiging aan V.V. Woudsend om van je hierboven genoemde bankrekening contributie per maand*/kwartaal*/jaar*, automatisch af te schrijven. Na aanmelding wordt er een machtigingsformulier toegestuurd welke ter bevestiging nog ondertekend dient te worden. De contributie wordt aan het eind van de maand afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal V.V. Woudsend de door jou afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. Je hoeft dan niets te ondernemen.

Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzegging altijd per e-mail t.a.v. secretariaat V.V. Woudsend via info@vvwoudsend.nl.

Privacy & Veiligheid
    De bescherming van je persoonsgegevens is voor V.V. Woudsend erg belangrijk. Hoe wij je persoonsgegevens beschermen hebben wij beschreven in onze privacyverklaring.