• Lennart Becker 100e jeugdlid!

23 feb 2018
  • Deze week hebben wij als vereniging een mooie mijlpaal behaald. Met de aanmelding van Lennart Becker hebben wij momenteel 100 actieve jeugdleden!

Zeker in deze tijd, waarin bijvoorbeeld veel verenigingen samenwerkingsverbanden aangaan met andere verenigingen om de jeugdteams op peil te houden, is het bijzonder dat onze voetbalclub nog altijd (zelfstandig) groeiende is.

Dat zien we ook terug in het aantal jeugdteams dat momenteel uitkomt in actieve competities. Ter vergelijking: de voorgaande jaren hadden wij vaak twee teams in de categorie E-pupillen en twee of drie teams in de categorie F-pupillen. Nu hebben we niet alleen drie teams in JO11 (E-pupillen), maar ook vier teams in de categorie F-pupillen (JO9 en JO7).

Secretaris Xander van der Vegt ging langs bij Lennart om hem te verwelkomen als 100e jeugdlid. Lennart ontving van de club een gloednieuwe voetbaltas om zijn carrière in JO7-1 goed mee te starten. Heel veel plezier en succes toegewenst Lennart!