• Fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2022 toegewenst!

23 dec 2021
  • Hierbij willen we al onze leden, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022 toewensen! Daarnaast willen we jullie ook bedanken jullie inzet in het afgelopen jaar. Corona zorgde voor een dipje, maar de 2e helft van 2021 was bijna weer als vanouds.

De feestdagen van dit jaar verlopen helaas weer anders dan we gewend zijn door de lockdown, maar laten we hopen dat de situatie snel verbeterd. Het liefst gaan we na de winterstop zo snel mogelijk op verantwoorde wijze los met trainingen en het spelen van wedstrijden. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Aan het einde van het seizoen hopen we in ieder geval een knalfeest te kunnen organiseren! Als de coronasituatie het maar toelaat. Daarover later meer.

Hoofdbestuur VV Woudsend