• Corona protocol V.V. Woudsend

11 aug 2020
  • Het is nog volop zomerweer, maar de vakanties zitten er alweer bijna op. Dit betekent dat het nieuwe voetbalseizoen weer van start gaat. Dit keer een vreemde start vanwege het coronavirus, maar gelukkig kunnen we allemaal weer los! Voor ons als bestuur en vereniging een enorme uitdaging aangezien wij uiteraard erg rekening moeten houden met de regels rondom het coronavirus. Daarom hebben wij een aantal protocollen geschreven welke hieronder te downloaden zijn en bij ons op de club te vinden zijn.

Zo hebben wij drie protocollen opgesteld. Daarnaast verwachten wij dat jullie ook zelf je eigen verantwoordelijkheid nemen en bij eventuele klachten thuisblijven en jullie houden aan de richtlijnen van het RIVM. Onze eigen protocollen zijn hieronder te downloaden:

UPDATE HALF SEPTEMBER 2020

En ja, jullie lezen het goed. Wij zijn momenteel bezig met het realiseren van een terras. Deze wens lag er al een tijd, maar in verband met de huidige veiligheids- en voorzorgsmaatregelen hebben wij besloten om dit eerder te realiseren.

Het zal straks een vreemde start worden, maar wij wensen iedereen enorm veel succes en bovenal plezier toe in het nieuwe seizoen, 2020-2021!

Hoofdbestuur v.v. Woudsend