• Contractverlenging voor hoofdtrainer Erik Beuckens

11 feb 2020
  • Het bestuur van v.v. Woudsend is verheugd om mede te delen dat het aflopende contract van hoofdtrainer Erik Beuckens met één seizoen is verlengd. Erik staat hierdoor minimaal tot aan het einde van het seizoen 2020-2021 onder contract bij onze vereniging.

Erik begon zijn trainersloopbaan als hoofdtrainer in 2011 bij SV Hielpen, nadat hij eerder al een aantal seizoen trainer was geweest van ons tweede elftal. Na twee seizoenen Hielpen, drie seizoenen HJSC en twee seizoenen Arum, komt er nu tevens een vervolg bij zijn eigen club.

Naast de verlening van Erik gaat ook Kor de Jong nog minimaal één jaar door als leider van het eerste elftal. Wij wensen beide heren heel veel succes toe in het restant van dit seizoen en ook zeker het komende seizoen.

Bestuur v.v. Woudsend