• Aan- en afmelden voor 1 juni 2020

    11 mei 2020
  • Ondanks dat dit seizoen helaas abrupt tot een einde is gekomen, zijn wij samen met de KNVB ook weer naar het nieuwe seizoen aan het kijken. In juni zullen wij onze teams voor het seizoen 2020-2021 moeten gaan inschrijven en daarom vragen wij jullie om uiterlijk 31 mei een eventuele afmelding door te geven!

    Via via afmelden (door het aan medespelers of leiders te vertellen) is niet voldoende. Er dient een mail gestuurd te worden naar info@vvwoudsend.nl met daarin je gegevens. Je krijgt dan een bevestiging per mail terug. Vervolgens word je aan het einde van het seizoen afgemeld. Net als ieder seizoen geldt de volgende regel: Meld je je niet tijdig af? Dan zal je het komende seizoen ook contributie moeten betalen. Dit heeft o.a. te maken met onze afdracht richting de KNVB en het feit dat wij onze afmeldingen + het aantal teams voor het nieuwe seizoen ook tijdig moeten doorgeven.

    Aanmelden als nieuw lid

    Wil jij starten met voetballen? Dan stellen wij het ook op prijs dat je dit voor 1 juni aan ons doorgeeft. Wij hebben hiervoor een speciale aanmeldpagina voor op onze website.