Woudsend 1

Zaterdag 19 april, 14.30 uur

3 mei Woudsend 1 - Sleat 1 14.30
7 mei 5x5 F-pupillen 18.00
31 mei Bekerfinaledag E1 in Haren    n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsBeachweekend Woudsend: Geef je op!

Beachweekend Woudsend: Geef je op!

Ook dit jaar wordt er weer een editie van Beachweekend Woudsend gehouden. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli zal het parkeerterrein bij de Spar in Woudsend weer omgedoopt worden tot een strand met 5 speelvelden en 1 groot podium. Er zullen weer beachvoetvolley en beachvolleybal toernooien gehouden worden voor <16 jaar en >16 jaar. Bij beachvolleybal kan er ook gekozen worden tussen niveau hoog of niveau laag. Daarnaast is er zaterdagavond uiteraard weer een grote beachparty!

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

5 juli 2013 – Vrijdagmiddag vanaf 17:00 uur: Beachvoetvolley en Beachvolleybal voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar.Omdat de organisatie ook graag de jeugd van Woudsend en omstreken bij het Beachweekend wil betrekken, zal er een veld voor het voetvolley geprepareerd worden en een veld voor het volleybal. Lijkt het je leuk, geef je dan snel op! Per toernooi is er ruimte voor maximaal 10 teams.

5 juli 2013 – Vrijdagavond vanaf 19:00 uur: Beachvolleybal voor bedrijventeams. Al jaren is er over gesproken maar nu gaat het dan ook echt gebeuren. Alle bedrijven in Woudsend e.o. kunnen zich met een team bestaande uit 3 personen opgeven. Meerdere teams per bedrijf is geen probleem. Welke onderneming gaat er met de eerste titel vandoor? Het belooft een spannend toernooi te worden.

6 juli 2013 - Zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur:
Beachvoetvolleybal vanaf 16 jaar. Dit is een variant van volleybal waarbij alles behalve de handen gebruikt mag worden om de bal over het net te krijgen. Let op, de regels zijn ook dit jaar aangescherpt en de teams moeten nu vanaf de poulefase minimaal één keer overspelen. Een team bestaat uit 2 personen, wisselspelers niet toegestaan.

6 juli 2013 - Zaterdagavond vanaf 21.00 uur (terrein open voor feestavond):
Beachparty met de volendamse band 'Volendam Alive' is in korte tijd uitgegroeid tot een van Nederland's populairste bands. De grootste zalen, feesttenten en podiadeed de band inmiddels al aan.
Volendam Alive is een band met een uniek concept. De rode draad tijdens de optredens zijn de vele hits uit eigen dorp van Jan Smit, Nick & Simon, 3J's, BZN, The Cats, Jen Rog, Monique Smit, George Baker Selection en vele andere! Maar het repertoire is breder en leent zich voor elk feest. Het loop tuiteen van top40, Rock, smartlappen, Nederlandstalig, feest, balleds en meezingers. Kortom: Het dak gaat eraf!!!

7 juli 2013 Zondagmiddag vanaf 12.00 uur:
Beachvolleybal vanaf 16 jaar. Ook dit jaar wordt er wederom een Beachvolleybaltoernooi georganiseerd. De regel is hierbij, dat er minimaal 1 dame in het team zit. Het maakt inmiddels vast deel uit van het programma en zodoende is het niveau van de spelers door de jaren dan ook flink toegenomen. Reden om het toernooi in twee niveaus te verdelen; laag en hoog. Ook bij het beachvolleybal op zondag spelen we met teams van 2 personen, zonder wisselspelers.

Wil je meedoen? Inschrijven kan HIER! Inschrijfkosten bedragen 12 euro per team.

Ga voor meer informatie naar www.beachweekendwoudsend.nl

vvWoudsend Woudsend 3 heeft vanavond met 1-4 verloren van EBC 2. Doelpuntenmaker: Wigle Visser.
vvWoudsend RT @jelleyntema: Op deze mooie woensdagavond wint D1 @vvWoudsend met 2-6 van D3 @vvbolsward. @YvarJ1 4x @wernervdmeer 1x en Arjen 1x http:/…
vvWoudsend Wedstrijdverslag: "Woudsend 1 speelt weinig klaar in Oudega" http://t.co/5zhGLmBWgx

Stem op ons!

Stem op ons